keskiviikko 11. syyskuuta 2013

Uusi valllankumous on tulossa.

Hei Onko tapahtunut muutoksia edellisen ja tulevan koulutuksen välissä. Laitetaanko tänne mitä olemme tehneet? Pihlajassa olemme toteuttaneet liukuvaa työaikaa. Liukuva aamiainen, asukkaat tulevat aamiaiselle kun heräävät. Puutarha on vaiheessa, arkkitehdin suunnitelmiin ei saada koskea. Joten pikkuhiljaa ja huomaamattomasti, tänne viidakko syntyy :) Eläimiä on ollut työntekijöiden mukana, osana asukkaiden arkea. Naapuriin on tullut kanoja ja kukko, kukko aamulla herättelee. Saunasuunnitelmat on vaiheessa. Tietenkin meillä sauna lämpiää kuutena päivänä viikossa. Toiveena on saada omat saunavuorot ja muu extra päälle. Vanhusten oikeudet on tullut näkyviin, tekevät omia päätöksiä monesti päivässä. Marjoja, muikkuja ja vastanteko välineet tuotu. Tehneet itselleen vastoja ja nauttinut saunassa vihtoen. Syksyn mittaan nautitaan tuli ja tähtitaivaasta. Olisi mukavaa jos se kota tulisi tuonne Pesiönlammen rannalle, jossa iso laituri, josta voi pyörätuoli asukas kalastaa. Kaikkia toiveita ja haaveita on asukkailla ja hoitajilla. Mietityttää miten aika riittää. Joten pienetkin muutokset on hyväksi, kun pidämme muutokset realistisina.

2 kommenttia:

  1. ;) Katellaanpa sitten ensi keväänä millainen "viidakko" nousee Pihlajan etu- ja sisäpihalle.
    Pihlajan alakerran miehet halusivat kokeilla saunomista iltasella, kokeilu aloitetaan ensi viikon maanantaina, naiset halusivat saunoa entiseen malliin aamusella. Ei pilata asioita kiireellä...kokeillaan ja kuulostellaan...hiljaa hyvä tulee. :)

    VastaaPoista
  2. Pihlajan alakerran miehet ovat tykänneet maanantain ja torstain iltasaunasta. Yhdeltä pyjamapukuiselta mieheltä tuli semmoinen kommenttikin että ihan niinkuin ennen vanhaan kotona. Mukava, kun asukas saa rauhassa nauttia saunan lämmöstä ja peseytyä hoitajan avustaessa ilman kiirettä.

    VastaaPoista