keskiviikko 18. syyskuuta 2013

Uuden toimintakulttuurin muutoksia - ASKEL 3: Elämyksellinen ruokailu

KERMAA, VOITA JA SALASUOLAA

Vapautta tehdä epäterveellistä ja vähän kiellettyäkin. Ternimaidosta juustoa, mustikat on saatu metsästä ja kermaa lorautettu päälle, muikkuja on paistettu… Lupa tehdä asukkaille ja asukkaiden kanssa sitä, mikä maistuu ja mitä on kivaa tehdä yhdessä.

KANANMUNIA EI TARVI KERJÄTÄ

On pysytty paistamaan kanamunia, kananmunia tulee asukasta kohden yksi, pystytty paistamaan pannaria eikä tarvitse selittää jokaista sanaa. Nyt on jossain määrin helpommaksi mennyt…

ELETÄÄN KAUSIEN MUKAAN

Sadonkorjuu, grillijuhlat, puolukoiden puhdistamista, eri vuodenajat näkyy.

1 kommentti:

  1. Näitä juttuja luesellessa tulee hyvä mieli, miten huippu ihmisiä meillä on työssä. Tuo Kaislan kasvimaa on tosi hieno asia. Ja ennenkaikkea se että vanhukset ovat päässeet osallistumaan ja nauttimaan arjen touhuista. Ensi kesänä uudet uudet potut ja porkkanat omasta maasta.Kiitos ! Elsa

    VastaaPoista